[campus icon] Accesskey [ h ] University of Paderborn - Home
DE deutsch
GET Lab LOGO

Message

GET Lab Courses Awarded with E-Learning Labels (Winter Semester 2023/24)

Date: 2024/02/01

Several GET Lab courses have again been awarded with the E-Learning Label from Paderborn University. In these courses, tools such as interactive web applications, videos, and Jupyter Notebooks are used. The following courses have been awarded:

Advanced E-Learning Label Paderborn University Basic E-Learning Label Paderborn University Basic E-Learning Label Paderborn University
Grundlagen der Elektrotechnik A Digital Image Processing I Advanced Topics in Robotics

From the announcement (in German language):

"E-Learning-Labels zeigen, in welchen Veranstaltungen E-Learning als essentieller Teil der Lehre genutzt und in welchem qualitativen Umfang dieses eingesetzt wird. Sie fördern die Entwicklung und Verbreitung von digitaler Lehre, helfen E-Learning-Promotoren zu identifizieren und erhöhen die Transparenz für Studierende bei der Veranstaltungsauswahl. Zugleich sollen Lehrende dazu angeregt werden, höherwertiges E-Learning in ihren Veranstaltungen einzusetzen."